Program

1. DAN – 30.12.18.
Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom preko Zagreba, Slavonskog Broda i Zenice. Dolazak u Sarajevo u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel s 3*. Slobodno vrijeme za odmor ili odlazak na prvo upoznavanje s gradom i njegovom bogatom gastronomskom ponudom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN – 31.12.18.
Nakon doručka odlazimo na pješački razgled grada uz pratnju stučnog lokalnog vodiča tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: Mostovi na Miljacki, Gradska vijećnica, STARI GRAD: Baščaršija, Kujundžiluk, Gazihusrevbegov bezistan i veličanstvena Gazihusrevbegova džamija, Stari Židovski hram i sinagoga, Katolička katedrala, Titova ulica s vječnom vatrom… Slobodno popodne za individualne razglede ili shopping. Povratak u hotel i pripreme za najluđu noć u godini. Doček Nove godine na otvorenom ili u nekom od mnogobrojnih restorana i klubova s gostima iz cijelog svijeta. Noćenje.

3. DAN – 1.1.19. SRETNA NOVA GODINA!
Doručak. Polazak za Hrvatsku u kasnim prijepodnevnim satima. Vožnja preko Slavonskog broda i Zagreba. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.

Cijena

HOTEL

FIRST MINUTE CIJENA*

REDOVNA CIJENA

ITALIA 3*

                  900,00 kn

 1.000,00 kn

SARAJ 3* centar grada

               1.100,00 kn

                  1.200,00 kn

*First minute cijena vrijedi za prijave i uplate do 1.11. ili do popunjenja mjesta na akciji.

 

Popust za dijete do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 10%

 

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om u odabranom hotelu na bazi 2 noćenja s doručkom, razgled Sarajeva uz pratnju stručnog lokalnog vodiča, usluge voditelja putovanja, jamčevinu turističkog  paket aranžmana, pripremu i organizaciju putovanja. Minimalni broj putnika: 40

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: stručna vođenja u muzejima i galerijama; ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti. Informativne cijene ulaznica: Gazihusrevbegova džamija 3 KM, Gradska vijećnica 10 KM, Zemaljski muzej 6 KM., Trebevićka žičara 20 KM

 

DOPLATE: Obvezna doplata za boravišnu pristojbu €3 po osobi. Doplata za jednokrevetnu sobu 300,00 kn. Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.

 

NAPOMENA: cijene fakultativnih sadržaja su navedene informativno kao i redoslijed razgleda koji mogu biti podložni promjenama.

 

Dobro je znati: U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka. Preporučujemo kupiti valutu prije putovanja u nekoj od naših banaka ili mjenjačnica. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.